Algemene huurvoorwaarden
 

Reserveringsprocedure
Indien u een van onze accommodaties wenst te huren verzoeken wij u contact op te nemen per mail of telefoon. Wij sturen u dan per omgaande een reserveringsformulier toe per mail. Na retourontvangst van het door u ondertekende formulier is uw reservering definitief. Gedurende 5 dagen reserveren wij het door u gewenste object, waarbinnen u de aanbetaling kunt verzorgen. Zodra wij deze ontvangen hebben zetten wij de reservering om in een definitieve boeking. Indien de hierboven genoemde termijnen niet nagekomen worden is Haan Residence gerechtigd om de accommodatie aan anderen aan te bieden.

Huurperiode
Op zaterdag bent u normaliter vanaf 15.00 uur hartelijk welkom om uw intrek te nemen. Veelal is eerder al wel mogelijk. Dit dient in overleg te gaan met de verhuurder. Wij verzoeken u op zaterdag uiterlijk om 10.00 uur het gehuurde te verlaten, zodat wij in de gelegenheid zijn om het huis weer schoon te maken voor de volgende gasten.

Borg
Bij aangaan van het contract dient u een borg van 300 tot 750 euro te betalen. (afhankelijk van welke woning). Deze wordt na controle van het gehuurde object met u verrekend per bank na aftrek van de electrakosten welke u verbruikt heeft.

Aanbetaling
De aanbetaling bedraagt 40% van de huurprijs met een minimum van 300 euro bij ondertekening van de huurovereenkomst. Het restantbedrag dient 4 weken voor aanvang van de huurperiode op onze rekening bijgeschreven te staan.

Aankomst
Wij verzoeken u vriendelijk om ons tijdig te laten weten indien u niet binnen de gestelde aankomsttijden kunt arriveren. Indien u aankomt op een zondag, feestdag of buiten kantooruren berekenen wij een toeslag van 40,- euro.

Annulering
Bij annulering meer dan 6 weken voor aanvang van de huurperiode bent u 40% van het totaalbedrag verschuldigd met een minimum van 300 euro. Binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode bent u het gehele bedrag aan ons verschuldigd. Wij raden u daarom ten zeerste aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Gebruik van linnengoed
Het gebruik van linnengoed is verplicht. Wij regelen met alle plezier voor u een lakenset bestaande uit kussensloop, matrashoes en dekbedovertrek en 2 kleine en 1 grote handdoek voor in de badkamer, een strandlaken p.p.p.w. én een set keukendoeken en badmatjes

Maximumaantal personen
Op het boekingsformulier welke u toegezonden krijgt geeft u de namen en aantal personen op waarmee u het gehuurde object betrekt.
Het is op geen enkele wijze toegestaan dit maximum, welke u zelf opgegeven heeft, te overschrijden. Dit kan leiden tot inhouding van de borgsom en verwijdering uit het gehuurde object, zonder dat er enige compensatie zal plaatsvinden.

Elektriciteit- en watervoorziening
In de Zuid-Europese landen komt stroomuitval heel soms wel eens voor en nog minder afsluiting van water. Gemeentelijke of regionale instellingen kunnen soms wegens verschillende technische redenen besluiten om kort het stroom of water af te sluiten. Nóg Haan Residence nóg de eigenaar van de woning kunnen hiervoor aansprakelijk gesteld worden.

Internet aansluiting
In de meeste woningen is er internet/wifi aanwezig. Haan Residence kan niet instaan voor de snelheid en kwaliteit van de verbinding. Een device dient u zelf mee te nemen.

Wijziging of opzegging
Haan Residence behoudt zich het recht voor om, in uiterst geval van overmacht, een passend alternatief te zoeken voor de huurder. Een eventueel verschil in huurbedrag zal voor rekening komen van de huurder. Te denken valt aan verkoop, schade, brand of technische mankementen. (Tot op heden heeft Haan Residence van dit recht nooit gebruik hoeven maken!)

Geluidsoverlast, bouwactiviteiten
Haan Residence spant zich tot het uiterste in om hun accommodaties zo goed en compleet mogelijk te leveren. Zij kan echter niet instaan of aansprakelijk gesteld worden voor de omgeving en/of woningen rondom het gehuurde object voor zaken als geluidsoverlast door buren, een verbouwing, machines, e.d.)

Aansprakelijkheid huurder
Tijdens het verblijf in de woning bent u als huurder én alle meereizende personen verantwoordelijk en aansprakelijk voor beschadiging of verlies van alle zaken binnen en buiten de woning. Eventuele schade welke reeds aanwezig was ten tijde van aankomst dienen binnen 24 gemeld te worden. Daarna valt het onder de verantwoordelijkheid van de huurders. Wij raden u ten zeerste aan om een reisverzekering af te sluiten voor alle personen. Haan Residence zal de geleden schade als eerste van de borg inhouden.  

Boeking
Haan Residence behoudt zich het recht voor om na ontvangst van het getekende reserveringsformulier welke u toegestuurd krijgt, de boeking te annuleren zonder opgave van redenen. Wanneer de aanbetaling is ontvangen (binnen 5 dagen na ondertekening) kan Haan Residence zich hier niet meer op te beroepen.

Kinderbedje
Op aanvraag kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een kinderbedje met matras én een kinderstoel.

Betaling gas en elektra
Aan het eind van de huurperiode rekenen wij naar verbruik gas en elektra met u af.

<
Wat vinden onze klanten?

Onze klanten geven ons gemiddeld een  9.5 

Bekijk alle reviews

© HaanResidence 2006 - 2024