Mogen wij ons aan u voorstellen...
 

Wij zijn Robbert en Renate de Haan en zijn in 2006 definitief een zelfstandig servicebedrijf gestart aan de Costa Blanca in Spanje. Onze werkzaamheden verrichten wij bovenal vanuit Moraira/Benissa. 

Ons uitgangspunt is het bieden van full service aan al onze cliënten bij alles wat met een (vakantie)woning te maken heeft aan de Costa Blanca.

Als Haanresidence streven wij ernaar om u een zorgeloze en ontspannen vakantie te verzorgen door middel van nette, schone en luxe vakantiehuizen en door snel op uw vragen te reageren.

​Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen aan deze prachtige Spaanse kust!

Robbert & Renate
De Haan 

Verhuur van luxe vakantiewoningen

Bij Haan Residence heeft u keuze uit prachtige vakantievilla’s welke u kunt huren, rechtstreeks vanaf de eigenaar in Moraira, Benissa en omgeving.
Wij hebben alles in eigen hand, verzorgen zelf het onderhoud van de woning, regelen zelf alle verhuurzaken, organiseren zelf uw schone linnenpakket en geven u persoonlijke aandacht! 

Alleen op deze manier kunnen wij 100% garanderen dat een woning huren bij Haan Residence een juiste keuze voor u is. U krijgt wat u verwacht, altijd schoon, geen verborgen gebreken en nét dat beetje meer wat uw vakantie nu zo heerlijk ontspannen maakt. Ruim 70 % van onze huurders komt al meerdere jaren weer bij ons terug. 

Verhuizingen

Haan Residence is uw partner in verhuizingen. Opererend aan de gehele Costa Blanca namens
De Haan Verhuizingen uit Nederland nemen wij dagelijks alle zorgen omtrent een verhuizing uit handen. Vanuit ons opslag depot in Benissa waar wij alle materialen, manschappen en materieel beschikbaar hebben zijn wij úw partner voor verhuizingen zowel binnen de regio als voor elk ander deel in de wereld.

verhuispagina

Beheer en onderhoud

Naast het onderhoud van de huurhuizen voert Haan Residence ook voor enkele klanten het “beheer” over hun huis. Vele huiseigenaren zijn hier niet het hele jaar door, maar dan moet er wél iemand een goed oogje in het zeil houden. 
Door de vele jaren ervaring die wij opgedaan hebben in onze huurhuizen weten wij exact waar we op moeten letten tijdens onze controles.

Tussentijds rapporteren wij aan de eigenaar onze bevindingen en overleggen als er zaken aangepakt moeten worden. Een veilig en comfortabel idee en als de eigenaar zelf weer komt staat alles weer keurig schoon gereed voor zijn eigen verblijf. Inclusief het opmaken van de bedden en het doen van de eerste boodschappen!
In overleg met u maken wij een pakket op maat!

Aankoop begeleiding

Met een ruime kennis van de markt kan Haan Residence u uitstekend begeleiden in het hele traject naar de aankoop van een woning. Puttend uit een groot netwerk van betrouwbare makelaars kunnen wij samen met u de perfecte woning vinden, voor de beste prijs en wat voor ú het beste is!
Haan Residence is  niet gebonden aan één makelaar. Derhalve kunnen wij ons voor de volle 100% inzetten voor úw belangen en niet alleen die van de verkopende partij. Een eerlijk en doordacht advies op maat! Dat is onze kracht. 

Wat vinden onze klanten?

Onze klanten geven ons gemiddeld een  9.5 

Bekijk alle reviews

© HaanResidence 2006 - 2024