Omgeving Verkennen
Moraira & Omgeving

Moraira is een mooie, authentieke en verzorgde badplaats waar u kunt genieten van het Spaanse klimaat in alle rust (uw vakantieverblijf) of in een plezierige en levendige dorpse sfeer. 

Het centrum van Moraira is voorzien van zowel luxere restaurants als prettige barretjes en terrasjes om bij te komen van het winkelen in de boetiekjes of van een dag strand. 

Aan de kustlijn van Moraira vindt u niet alleen het grote zandstrand L'ampolla, maar ook diverse baaitjes zoals bijvoorbeeld La cala de El Portet, Cala Cap Blanc of Cala L'Andragó. De gemeente van Teulada-Moraira heeft sinds kort een mooie wandelroute langs deze kustlijn aangelegd zodat u in iets meer dan 1 uur (5 km) en met een lichte lichamelijke inspanning kunt genieten van deze mooie kust. 

Een ander groot pluspunt zijn de leuke activiteiten die de gemeente verzorgd het hele jaar door. Denk aan een wekelijkse markt met verse groenten en fruit, sfeervolle muziekavonden in de open lucht, een middeleeuwse markt, een openlucht bioscoop, de feestweek van het dorp zelf en nog veel meer!

Interesse in meer toeristen informatie? Neem dan vooral een kijkje op de website van Moraira.

Ook de omgeving van Moraira is de moeite waard om erop uit te gaan...

Zo draagt Altea de naam van de culturele hoofdstad van de Valenciaanse Gemeenschap en vindt u hier de kerk Iglesia de Arriba (hooggelegen kerk) met een prachtig panorama zicht over de stad en kust.

Ook Villajoyosa is een hele leuke stad om te bezoeken, gekenmerkt door de gekleurde visserswoningen en een prachtig goudgeel zandstrand van maar liefst 3,5 km lang.

In Valencia, de hoofdstad van de provincie La Comunitat Valenciana, kunt u op de fiets de stad ontdekken, door de droge rivier Turia (8 km lang) fietsen en een kijkje nemen bij La Cuidad De Las Artes Y Las Ciencias; de stad van de kunst en de wetenschap. 

Andere leuke steden en dorpen in de omgeving van Moraira zijn onder andere: 
Dénia, Jávea, Gandia, Guadalest, Jalón, Gata de Gorgos en Alicante.

<
Wat vinden onze klanten?

Onze klanten geven ons gemiddeld een  9.5 

Bekijk alle reviews

© HaanResidence 2006 - 2024