Verhuizen mag een feest zijn!

"Verhuizen is voor de meeste mensen een stressvolle aangelegenheid, maar... niet voor u! Met Haan Residence doet u zaken met een professioneel verhuisbedrijf."

Als agent voor De Haan Verhuizingen, zijn wij uw verhuisbedrijf aan de Costa Blanca met 
Nederlandssprekende medewerkers, mensen met een ruime ervaring in de verhuisbranche, mensen die respect hebben voor uw eigendommen en zorgdragen voor een soepel verloop tijdens uw verhuizing. Met gebruikmaking van de juiste pakmaterialen, goed werkend materieel én alles legaal.

Vanuit onze vestiging in Benissa, verhuizen wij dagelijks huishoudens binnen de regio Benissa, Moraira, Calpe, Javea, Altea, Benidorm e.o.  
Maar graag zijn wij u óók van dienst binnen heel Spanje. Vanuit onze vestiging in Marbella aan de Costa del Sol zijn wij langs alle Costa's met eigen medewerkers vertegenwoordigd, in uw eigen taal!

Graag maken wij een afspraak met u en komen wij bij u thuis langs om de hoeveelheid m³ te bepalen en om met u door te spreken welke diensten er mogelijk zijn.
Het mooiste én rustigste voor u is als wij met ons team alles bij u komen inpakken. Wij weten wat voor pakmateriaal er nodig is en hoe wij uw kostbare goederen moeten inpakken zodat er geen beschadigingen ontstaan en alles veilig overgebracht kan worden van A-naar-B. 

Dagelijks streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit binnen ons werk. Wij adviseren u, met onze kennis van de lokale wet- en regelgeving, inzake het overzetten van uw contracten en specifieke zaken waar u op moet letten.
Dit alles gesteund met de certificeringen van "ERKENDE VERHUIZERS", "FEDEMAC EUROPEAN MOVERS", "OMNI OVERSEAS MOVING NETWORK", "FIDI" en "ONE GROUP". Dát geeft u de garantie dat wij u serieus nemen!

Een korte geschiedenis van De Haan

De Haan Verhuizingen is opgericht in 1777 en sinds de begin 60-er jaren dé Nederlandse specialist in verhuizen naar en vanuit Spanje. Met grote regelmaat rijden onze verhuiswagens met meerdere inboedels van groot tot klein naar en vanuit plaatsen in geheel Spanje. 

In de afgelopen 50 jaar zijn meer dan 10.000 gezinnen uit Nederland en België naar volle tevredenheid door ons naar of vanuit Spanje verhuisd!

Sinds 2006 kunnen wij u nóg beter van dienst zijn door uitbreiding van agentschappen aan de Costa Blanca en aan de Costa del Sol. Wij zijn u graag van dienst met advies, verhuiswerkzaamheden, kwaliteitspakmateriaal én opslag. En dat allemaal in uw eigen taal!

In ons werk laten wij niets aan toeval over. Ervaren en deskundig goed opgeleid personeel, een uitgebreid en veelzijdig wagenpark, moderne apparatuur, effectief pakmateriaal (evt. speciaal op maat gemaakt) en een heldere bedrijfsvoering zijn de basis voor een zorgeloze verhuizing. 

De Haan Costa Blanca staat voor kwaliteit - Veiligheid - Snelheid - Vakbekwaam personeel - Betrouwbaarheid... sinds 1777!

Hoe kunnen wij u helpen? 
Wat vinden onze klanten?

Onze klanten geven ons gemiddeld een  9.5 

Bekijk alle reviews

© HaanResidence 2022