Beheer & Onderhoud

Zwembad onderhoud

Wij bieden u verschillende servicecontracten aan en u kiest zelf hoeveel gemak ú wilt! Het onderhoud van uw zwembad gedurende het hele jaar is natuurlijk maar één ding wat door onze vakkundige mensen wordt uitgevoerd. Wekelijks wordt uw zwembad schoongemaakt, de kwaliteit van het water gecontroleerd en indien nodig op peil gebracht. Uiteraard ook zoutwaterbaden, verwarmde zwembaden en uw jacuzzi zijn bij ons in goede handen. 

Tuinonderhoud

Veel huiseigenaren hebben meestal geen zin in tuinonderhoud als men van de welverdiende rust en vakantie wil genieten.
Wij geven u graag een advies op maat over het onderhoud van úw tuin, afgestemd op úw wensen en aangepast aan de inrichting van uw tuin, perceel en locatie. 

Ons team vakkundige tuinmannen maken het u graag makkelijk. Wekelijks, maandelijks, seizoen afhankelijk; net wat er nodig is en wat we met elkaar afspreken. Van eenvoudig onderhoud tot aan snoeien, onderhoud aan palmbomen, het planten van frisse en bijpassende seizoenplantjes tot aan het reinigen van uw terras. Wij zorgen er uiteraard voor dat alles er spik-en-span bijstaat als u aankomt.

Beheer van uw woning

Het laatste waar u op zit te wachten, is dat u bij aankomst ontdekt dat de koelkast niet werkt, of eerst de woning nog schoon moet gaan maken of dat de kachel niet werkt en die badkamerkraan ook nog steeds lekt. Naast het zwembad- en tuinonderhoud is het uitbesteden van het "beheer" van de woning wellicht de meest comfortabele manier om écht van uw vakantie en woning te genieten. Wij spreken graag met u de mogelijkheden door. Van een wekelijkse controle binnen en buiten, tot een intensieve check op werking van alle apparatuur, reinigen van filters van de airco of drinkwatersysteem, het vullen van de koelkast voor uw aankomst en het opmaken van de bedden. Wilt u ook nog een verse bos bloemen op tafel? U zegt het maar!
Daarom zeggen wij: "U de lusten, wij de lasten." 
Daarnaast adviseren wij u natuurlijk over het daadwerkelijke onderhoud van de woning zoals het bijhouden van het schilderwerk, of advies als er iets kapot is en dergelijke indien nodig. Wij geven u aan wát en wanneer iets moet gebeuren. Dit met duidelijke afspraken vooraf en met een heldere prijsafspraak.

<

Contact

Indien u een aanvraag voor een huurwoning heeft of een vraag wilt stellen, vul dan het contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij kunnen u dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 24 uur, een reactie sturen.

Telefoon: +34 618 241 632
E-mail: info@haanresidence.nl

Stel uw vraag 

Naam woning (bij verhuur)
Casa Duende
Villa Arcadia
Villa Azurita
Villa Strelitzia
Villa Manita
Villa Plaza Esmeralda
Villa Yasmila
Wat vinden onze klanten?

Onze klanten geven ons gemiddeld een  9.5 

Bekijk alle reviews

© HaanResidence 2022