Omgeving Verkennen
Restaurants

Kosta
Zonder twijfel staat restaurant Kosta op nummer 1. Een modern restaurant met keurige aankleding. Recent overgenomen door Kristian, eigenaar en gastheer die zijn vak verstaat, verstand heeft van eerlijk eten en gastvrij en vriendelijk is. Reserveren is absoluut aan te raden!

Telefoonnummer: +34 865 778 300
Adres: Carretera Moraira-Calpe 95 

El Rincón de Moraira
Dit restaurant ligt in het centrum van Moraira. De Spaanse eigenaar Ramón is hier al 30 jaar eigenaar en gastheer. Zijn 2 kinderen zijn de top-chefs in de keuken. Een zeer prettig restaurant met een uitgebreide kaart en alles dagelijks vers. En natuurlijk écht lekkere paella! 

Telefoonnummer: +34 966 490 360
Adres: Calle Doctor Calatayud 28, Moraira


No Nonsense
Een frisse en keurige ambiance, gerund door Nederlandse eigenaren, fantastische gastvrouw en een goede kaart met veel grill gerechten. Een prima prijs-kwaliteit verhouding. In de zomer heerlijk buiten op het terras en in de wintermaanden lekker binnen. 

Telefoonnummer+34 968 972 472 
AdresCarretera Moraira-Calpe 201

La Viña
Een familierestaurant welke ook al 30 jaar aan de weg timmert. Spaanse/Nederlandse eigenaren met een fantastische internationale keuken. Niet de goedkoopste, maar voor een ware smaaksensatie zit u hier helemaal goed!

Telefoonnummer: +34 636 118 478 
Adres: Avenida Jaime I, 1H, Calpe


Club Náutico / Bela Dama
Dit restaurant ligt aan de jachthaven van Moraira. Beneden bevindt zich het restaurant met een mooie internationale menukaart en goede kwaliteit diners. Boven bevindt zich de Upperclub met grote loungebanken en cocktailbar. Een gegarandeerd fijne avond! Reserveren voor het beneden restaurant via: 

Telefoonnummer+34 965 744 329
Adres: Puerto Club Náutico Moraira

El Cafeti de la Mar
Recht tegenover het torentje aan de boulevard van Moraira, zit op de hoek restaurant El Cafeti. Een internationale kaart, prettige ambiance en in de zomer heerlijk buiten vertoeven!Telefoonnummer: +34 965 745 997
Adres: Calle Castillo 30, Moraira


El Chamizo
Bij dit restaurant, op 1e lijn aan zee net buiten Moraira, kunt u romantisch dineren of uitgebreid lunchen wanneer de kinderen op het strand aan het spelen zijn. Internationale keuken, erg goede BBQ en vriendelijke bediening!


Telefoonnummer+34 965 743 090
AdresCarretera Moraira-Calpe 91

<
Hoe kunnen wij u helpen? 
Selecteer Villa
Casa Duende
Villa Arcadia
Villa Azurita
Villa Strelitzia
Villa Plaza Esmeralda
Villa Manita
Villa Viva La Vida
Villa Yasmila
Wat vinden onze klanten?

Onze klanten geven ons gemiddeld een  9.5 

Bekijk alle reviews

© HaanResidence 2021