100% geverifieerde reviews

Haan Residence hecht grote waarde aan de mening van haar klanten. Daarom vragen wij actief feedback over onze dienstverlening en de waardering van de gehuurde woning. Wij hopen dat u mede aan de hand van deze praktijk ervaringen een goede keuze kunt maken!

9.4/10   Oktober 2019 | Villa Viva La Vida
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 8
Faciliteiten woning 9
Inrichting woning 9
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"Wij hebben genoten met kinderen (schoon) en kleinkinderen van dit geweldige huis in de herfstvakantie. Wij waren met 8 volwassenen en 3 kinderen in de leeftijd van 6 jaar 14 mnd en 3 mnd. Ondanks dat het zwembad water wat koud was, is er volop gezwommen. Kortom heerlijk familiehuis bij het leuke Moraira. Met onze kruipende kleinzoon van 14mnd was het wel oppassen geblazen ivm de trappen en zwembad! Beneden woning ideaal om de gezinnen met kinderen te scheiden van de personen zonder kinderen."

- Fam. Schoenmakers

9.5/10   Oktober 2019 | Villa Viva La Vida
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 9
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 9
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"Top huis met alles erop en eraan voor een geslaagde fam. vakantie. Voldoende privacy door dubbele woning. Heerlijk groot zwembad, prachtige groene tuin. Gastvrij ontvangen en uitgezwaaid! Moraira is een fijn, gezellig, rustig plaatsje met leuke kleine strandjes." 

- J&L

9.5/10   Oktober 2019 | Villa Viva La Vida
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 9
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 9
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"Top huis met alles erop en eraan voor een geslaagde fam. vakantie. Voldoende privacy door dubbele woning. Heerlijk groot zwembad, prachtige groene tuin. Gastvrij ontvangen en uitgezwaaid! Moraira is een fijn, gezellig, rustig plaatsje met leuke kleine strandjes." 

- J&L

10/10   Oktober 2019 | Casa Duende
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 10
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"Casa Duende is een moderne, maar vooral zeer mooie villa. De villa is compleet. Er ontbreekt werkelijk niets. De keuken is van alle gemakken voorzien en in meer dan voldoende mate! De villa is in een perfecte staat. De tuin met zwembad is werkelijk schitterend en biedt voldoende lig- en zitplaatsen. Daanaast zijn de beheerders van de villa erg vriendelijk en service gericht! Wij hebben 3 weken enorm genoten van ons verblijf in deze schitterende Casa." 

- Rob

9.9/10   Oktober 2019 | Villa Yasmila
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 9
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"Robbert en Renate zijn ontzettende aardige en toegankelijke mensen! Reageren zeer snel op mails ed. Nog niet eerder zo’n ‘compleet’ huis gehad. Heerlijk rustig. Het was fantastisch!"

- Marion

9.4/10   September 2019 | Villa Manita
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 9
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 9
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 9

"Wat een fantastisch huis! Dit huis is precies zoals de foto’s weergeven luxe en van alle gemakken voorzien. Wij hebben 2 weken genoten, ook met minder weer is het hier goed toeven. (Wij waren hier tijdens de “gota fria” van sept 2019). Fijn ook dat er speelgoed en spelletjes aanwezig zijn voor de kinderen. Kortom een aanrader!"

- Nienke

10/10   September 2019 | Villa Manita
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 10
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"Eind augustus hebben wij 2 weken heerlijk genoten van onze vakantie in Villa Manita. Een heerlijk huis wat van alle gemakken voorzien is. Ontvangst en communicatie met Robbert en Renate super vriendelijk en ze staan altijd klaar als er iets is. Bedankt voor een heerlijke vakantie en wie weet tot ziens!"

- Fam. Krommendijk

8.6/10   September 2019 | Villa Viva La Vida
Algemene indruk 8
Ligging/locatie 8
Faciliteiten woning 8
Inrichting woning 8
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 8

"Wij zijn een groep vriendinnen die jaarlijks een weekje vakantie houden. We denken dat we met dit huis onze ideale plek te hebben gevonden. Niet te ver van strand en centrum maar toch op een rustige locatie. We vielen voor de foto’s van de tuin en het zwembad. Die waren in werkelijkheid nóg mooier. Ondanks de overstromingen door heftige regenval in de omgeving (niet in Moraira) hebben we ons uitstekend vermaakt in en rondom het huis. Zoals citroenen en amandelen geplukt uit de tuin om taarten mee te bakken."

- Y

9.3/10   Augustus 2019 | Villa Arcadia
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 9
Faciliteiten woning 9
Inrichting woning 9
Hygiëne 9
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 9

"Met 2 gezinnen met volwassen kinderen, 8 personen, hebben wij een heerlijke vakantie gehad in dit prachtige huis. Iedereen had alle ruimte, we hebben alle dagen heerlijk bij het zwembad gelegen. Heerlijk op de patio gegeten, er is een hele mooie bbq. Een mooie tuin die er goed verzorgd uit zag. Leuke plaatsjes in de omgeving zoals Calpe, Altea, Javea. Ook zijn we een dag naar Valencia geweest, dat is prima te doen. Moraira is ook een leuk plaatsje Het strand is in het hoogseizoen wel erg druk, maar met zo'n heerlijk huis en zwembad hoef je daar niet eens naar toe. Als er dan iets mist is het een wc bij het zwembad. Kortom wij hebben genoten. Robbert en Renate bedankt. Groetjes familie v.d. Berg en familie Bos."

- Sandra

10/10   Augustus 2019 | Villa Azurita
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 10
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

- Patrick

10/10   Juli 2019 | Casa Duende
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 10
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"De foto's op de site zijn echt allemaal conform de werkelijkheid. Er ontbreekt echt helemaal niks aan het huis. De contacten vooraf met de verhuurder en tijdens het verblijf met de beheerder waren uitstekend. Wij hebben met 8 volwassen personen geweldig genoten van Casa Duende. Het is een echte aanrader."

- CJW

9.7/10   Juli 2019 | Villa Yasmila
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 9
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 9

"We zijn in de villa geweest van 20 juni tot 6 juli. We zijn zeer goed ontvangen, zeer vriendelijke mensen en behulpzaam. Dit was voor ons een prachtige vakantie in een prachtige villa, zeer goede bedden en alles was aanwezig en zeer mooie inrichting. We komen nog terug. Bedankt Robbert en Renate."

- Maria

8.9/10   Juli 2019 | Villa Azurita
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 10
Faciliteiten woning 8
Inrichting woning 8
Hygiëne 9
Vriendelijkheid/service 9
Prijs/kwaliteit 8

"Heel mooi en fijn huis. Prettige ontvangst door beheerder. Beheerder was goed bereikbaar en adequaat. Prachtig gelegen villa, zo mooi als de foto's weergeven; ruim, fijn zwembad. Jammer dat er geen verduistering op de kamers boven beschikbaar is. Dat zou voor temperatuur en voor slaap gunstiger zijn. Garage was ook prettig en net op maat voor onze auto. Kortom een fijn ruim en mooi huis met garage en heerlijk zwembad met prachtig uitzicht. Hele prettige aardige beheerders."

- P. C.

9.7/10   Juni 2019 | Villa Yasmila
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 9
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 9

"First of all Robbert en Renate are great hosts. They are very friendly and relaxed and they have a lot of experience in the rental business and that shows. The house is in one word SUPERB!!! It was just finished a week before we rented it, so we were the first guest in this property but there were no signs of any construction work or anything. Everything in the house was extremely clean and operating perfectly. The pool is fantastic and plenty of sunshine on the terrace. The neighborhood is very quiet and all facilities are nearby. A car is highly recommended though. The village is small but has plenty of nice bars and restaurants to enjoy. All ad all a great hide out for some relaxing days in the Spanish sun. So don’t hesitate…."

- Iwan & Marleen

9.4/10   Mei 2019 | Villa Arcadia
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 9
Faciliteiten woning 9
Inrichting woning 9
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 9

"Schitterende woning, prachtig gelegen. Ook ideaal als uitvalbasis voor een bezoek aan bijvoorbeeld Calpe of Benidorm. Aanrader!"

- Wim

9.7/10   Mei 2019 | Casa Duende
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 8
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"Fantastisch huis van alle gemakken voorzien! Daarnaast een fijn en zeer vriendelijk ontvangst van de beheerder! We hopen nog eens terug te komen!"

- Marjolein

10/10   April 2019 | Villa Viva La Vida
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 10
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"Dicht bij strand, restaurantjes en winkels en toch in een rustige omgeving gelegen. Robbert en Renate doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. We hebben een auto gehuurd en de omgeving verkend. Er is genoeg te beleven maar naast het grote zwembad gaan liggen en lekker relaxen is ook een aanrader."

- Arend & Margreet

9.9/10   Maart 2019 | Villa Azurita
Algemene indruk 10
Ligging/locatie 10
Faciliteiten woning 10
Inrichting woning 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid/service 9
Prijs/kwaliteit 10

"Het is een droomhuis op een prachtige locatie waar we volop van hebben genoten. In de omgeving is heel veel te zien en te beleven. Dit is een aanrader voor iedereen en wij komen graag nog eens terug."

- Cobie

8.3/10   November 2018 | Villa Arcadia
Algemene indruk 8
Ligging/locatie 8
Faciliteiten woning 9
Inrichting woning 8
Hygiëne 8
Vriendelijkheid/service 9
Prijs/kwaliteit 8

"Top woning om te verblijven, geeft echt het Zwitser leven gevoel, zeer geschikt voor meerdere gezinnen.Voor gezinnen met jongere kinderen zou een toilet bij het zwemband handig zijn (maar schijnt aan gewerkt te worden). Parkeren op eigen terrein dicht bij de deur is ook erg prettig. Ga er zeker nog een keer heen met mijn gezin." 

- Jeroen

9.3/10   Juli 2018 | Villa Manita
Algemene indruk 9
Ligging/locatie 9
Faciliteiten woning 9
Inrichting woning 9
Hygiëne 9
Vriendelijkheid/service 10
Prijs/kwaliteit 10

"Wij hebben ontzettend genoten van onze vakantie in deze schitterende villa. Alles was top! En zeker de service van Robbert en Renate."

- Brigitte

8.9/10   Juni 2018 | Villa Viva La Vida
Algemene indruk 9
Ligging/locatie 8
Faciliteiten woning 9
Inrichting woning 10
Hygiëne 8
Vriendelijkheid/service 9
Prijs/kwaliteit 9

"Fantastische villa, keurig onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het zwembad is heel groot en eromheen ruim voldoende plekken voor ligstoelen, ook in de schaduw. De veranda was heerlijk, omdat je er met een groep kan eten in de schaduw. Vooral fijn; de hangmat, buitendouche, goede horren voor de ramen, lekkere bedden, beddengoed als nieuw, voldoende handdoeken en badlakens, de BBQ en de huiselijke sfeer. Villa ligt in een hele rustige straat en rustige wijk, op loopafstand van strand en Moraira. Vriendelijk ontvangen door Robbert en Renate, die meteen meereden naar de plek waar we onze huurauto moesten inleveren. Ook toen er via een regenbui een bak saharazand was gevallen, kwam Robbert informeren of hij nog iets kon doen/ schoon spuiten etc. Kortom, we hebben een geweldige mooie week gehad in deze villa!"

- Marechal

8.7/10   Oktober 2017 | Villa Rio Ter
Algemene indruk 8
Ligging/locatie 8
Faciliteiten woning 9
Inrichting woning 9
Hygiëne 9
Vriendelijkheid/service 9
Prijs/kwaliteit 9

"Rented a very good house with all appliances from Robbert en Renate de Haan at Rio Ter in Moraira, Spain. No complaint what so ever for this 4 week holiday."

- Michiel & Adrienne Koudstaal