100% geverifieerde reviews

Haan Residence hecht grote waarde aan de mening van haar klanten. Daarom vragen wij actief feedback over onze dienstverlening en de waardering van de gehuurde woning. Wij hopen dat u mede aan de hand van deze praktijk ervaringen een goede keuze kunt maken!

 

Villa Azurita

Fam. Jespers, oktober 2018

Algemene indruk    :  9
Ligging/locatie       :  9
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  9
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  9
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 9,0

Toelichting huurder:
Heel ruim huis voorzien van alle nodige faciliteiten om er een leuke tijd door te brengen!
Prachtig terras met groot heerlijk verwarmd zwembad en mooi zeezicht!

Villa Azurita

Fam. de Koning, augustus 2018

Algemene indruk    :  9
Ligging/locatie       :  8
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  9
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  9
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 8,9

Toelichting huurder:
We hebben een heerlijke vakantie gehad in villa Azurita, een heerlijk huis, groot zwembad en tuin waar je heerlijk kan zitten en eten. Kortom we hebben genoten!!!!

Villa Azurita

Fam. Daan, juli 2018

Algemene indruk    :  9
Ligging/locatie       :  9
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  10
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  10
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 9,3

Toelichting huurder:
Echt een aanrader. Zorg er wel voor dat je een auto bij de hand hebt.

Villa Azurita

Fam. van Dam, mei 2018

Algemene indruk    :  10
Ligging/locatie       :  10
Faciliteiten woning:  10
Inrichting woning   :  10
Hygiene                    : 10
Vriendelijkheid / 
service                     :  10
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 9,9

Toelichting huurder:
-                                                                                         
                                                                                         -

Villa Viva la Vida

Fam. Marechal, juni 2018

Algemene indruk    :  9
Ligging/locatie       :  8
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  10
Hygiene                    :  8
Vriendelijkheid / 
service                     :  9
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 8,9

Toelichting huurder:
Fantastische villa, keurig onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het zwembad is heel groot en eromheen ruim voldoende plekken voor ligstoelen, ook in de schaduw. De veranda was heerlijk, omdat je er met een groep kan eten in de schaduw. Vooral fijn; de hangmat, buitendouche, goede horren voor de ramen, lekkere bedden, beddengoed als nieuw, voldoende handdoeken en badlakens, de BBQ en de huiselijke sfeer. 
Villa ligt in een hele rustige straat en rustige wijk, op loopafstand van strand en Moraira. 
Vriendelijk ontvangen door Robbert en Renate, die meteen meereden naar de plek waar we onze huurauto moesten inleveren. Ook toen er via een regenbui een bak saharazand was gevallen, kwam Robbert informeren of hij nog iets kon doen/ schoon spuiten etc. 
Kortom, we hebben een geweldige mooie week gehad in deze villa

Villa Viva la Vida

Fam. Hoogveld, juni 2018

Algemene indruk    :  9
Ligging/locatie       :  8,5
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  9
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  10
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 9,1

Toelichting huurder:
Prachtige villa met een schitterend gerenoveerd zwembad. Erg fijn is een verwarmde buitendouche, welke we zelfs méér gebruikt hebben als de binnendouche.
De woning is erg compleet ingericht. Heerlijke bedden welke, aldus de beheerder, allen vervangen zijn dit jaar. Dit jaar voor de 2e keer geweest en wéér een heerlijke vakantie gehad. 
Blij zijn we met de goede service van Robbert en Renate 

Villa Viva la Vida

Fam. Hoogveld, juni 2018

Algemene indruk    :  9
Ligging/locatie       :  8,5
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  9
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  10
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 9,1

Toelichting huurder:
Prachtige villa met een schitterend gerenoveerd zwembad. Erg fijn is een verwarmde buitendouche, welke we zelfs méér gebruikt hebben als de binnendouche.
De woning is erg compleet ingericht. Heerlijke bedden welke, aldus de beheerder, allen vervangen zijn dit jaar. Dit jaar voor de 2e keer geweest en wéér een heerlijke vakantie gehad. 
Blij zijn we met de goede service van Robbert en Renate 

Villa Viva la Vida

Fam. Brouwers, oktober 2017

Algemene indruk    :  9
Ligging/locatie       :  8
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  8
Hygiene                    :  10
Vriendelijkheid / 
service                     :  9
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 8,9

Toelichting huurder:
Fantastisch huis, schoon, ruim en volledig ingericht. Loopafstand van dorp en strand. 
Mooie tuin en overkapping waar het heerlijk vertoeven is. Kortom heerlijk huis .

Villa Viva la Vida

Fam.Heuer, augustus 2017

Algemene indruk    :  8
Ligging/locatie       :  9
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  9
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  10
Prijs / kwaliteit       :  8
Gemiddeld: 8,9

Toelichting huurder:
-                                                                                      


                                                                                      -

Villa Delfin Azul

Fam.Ten Kate, november 2018

Algemene indruk    :  8
Ligging/locatie       :  9
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  8
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  9
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 8,7

Toelichting huurder:
-                                                                                      


                                                                                      -

Villa Arcadia

Fam.I. S, oktober 2018

Algemene indruk    :  10
Ligging/locatie       :  9
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  9
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  9
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 9,1

Toelichting huurder:
Een prachtig huis op een heerlijke plek. Wij lopen graag
s´morgens even naar het strand voor een kopje koffie of om te zwemmen, en dat is maar een klein stukje. Het huis is zo ruim dat er voor het hele gezin wel een plek was om zich terug te trekken. Tijdens regenachtige dagen hebben we het daarom binnen ook naar ons zin gehad. Gelukkig zit er verwarming in het huis! De grote keuken vonden we ook heel fijn. Heel jammer dat de open haard niet operationeel was maar de beheerder gaf aan dat dit voor de kerst nog wordt opgelost. De tuin vonden wij wat kaal toen we kwamen maar er bleek net flink gesnoeid te zijn voor het komende voorjaar. Wij komen zeker terug!                                    

Villa Rio Ter

Fam. Koudstaal, oktober 2017

Algemene indruk    :  8
Ligging/locatie       :  8
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  9
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  9
Prijs / kwaliteit       :  9
Gemiddeld: 8,7

Toelichting huurder:
Rented a very good house with all appliances from Robbert en Renate de Haan at Rio Ter in Moraira, Spain. 

No complaint what so ever for this 4 week holiday.

Villa Manita

Fam.Brigitte, juli 2018

Algemene indruk    :  9
Ligging/locatie       :  9
Faciliteiten woning:  9
Inrichting woning   :  9
Hygiene                    :  9
Vriendelijkheid / 
service                     :  10
Prijs / kwaliteit       :  10
Gemiddeld: 9,3

Toelichting huurder:
Wij hebben ontzettend genoten van onze vakantie in deze schitterende villa. Alles was top! En zeker de service van Robbert en Renate.

Villa Manita

Fam.L.D.  mei 2018

Algemene indruk    :  9
Ligging/locatie       :  8
Faciliteiten woning:  10
Inrichting woning   :  10
Hygiene                    :  10
Vriendelijkheid / 
service                     :  10
Prijs / kwaliteit       :  10
Gemiddeld: 9,7

Toelichting huurder:
-                                                    
                                                    
                                                   
                                                                                                                  -

© Haanresidence.nl